diciembre - 13 - 2020

Este contenido está protegido por contraseña. Para verlo introduce tu contraseña a continuación:

abril - 2 - 2017

Ja estem a la Final
19-20
Gràcies al Denia Rugby Club per el gran partit!
Setmana que ve a Alacant!!!!?

 

marzo - 23 - 2017

Lamentem informar que el proper diumenge 26 no podrem gaudir de bon rugbi en el 1r partit de Play Off contra el C.R. Castelló, ens han informat que no podran jugar per motius esportius.
Fins a última hora hem estat buscant algun equip per a poder fer un partit amistós i preparar el proper partit de Play Off, però ha sigut impossible.

marzo - 11 - 2017

Victòria a València en l’últim partit de lliga regular de 2a autonòmica.
Ara a per els play off d’ascens!

 

febrero - 26 - 2017

 

febrero - 26 - 2017

Bona vesprada.
Una vegada més, arriben bones noticies del més menuts.
ASIER REDONDO MARTINEZ,
FERRÁN ARAGO AUSENCIA
ANDREU MASIA LLINARES
Convocats per a l’entrenament amb la SELECCIÓ VALENCIANA DE RUGBY S14.
ENHORABONA ASSIER

 

 

febrero - 18 - 2017

febrero - 12 - 2017

El Vallers continuen invictes en 2017 a casa.

Classificació

febrero - 5 - 2017

Després de jugar un mal partit contra la UCV en el camp del Riu a València ,el Tavernes Alpesa Rugbi Club tenia ahir la oportunitat de tornar al bon camí. Al principi l’oratge anunciava una jornada molt complicada per a la pràctica del rugbi, però fins i tot açò es va arreglar.

El partit va començar amb una bona presió i una bona defensa per part de l’equip visitant i un poc de nervis a l’equip local. Fruit d’aquesta bona presió el Paterna Ciències va forçar un colp de càstig que van aprofitar per posar-se 3 punts per dalt en el marcadaor. A partir d’aquest moment l’equip valler va pujar la intensitat del seu joc i va passar a dominar completament el partit. La major movilitat de la davantera vallera els donava cert avantatge i va propiciar que aplegaren els assatjos de Ferran Gadea a la banda i poc després de Maikel Grau prop dels pals rivals amb la transformació de Saúl Alberola.

El fort vent va fer que no es pogueren vore moltes jugades a la línea de tres quarts que, tot i aixó, resolgueren molt bé els balons que els van aplegar i estigueren molt contundents i segurs en defensa.

La segona part començava amb la mateixa dinámica i, de fet, l’equip visitant sols va dominar el joc durant escassos moments. Tot seguit els locals anotaren un assaig en una jugada on Genar va estar molt viu i ràpid i va traure un colp a favor a cinc metres de la línea de marca contrària i ell mateix va anotar l’assaig. La posterior conversió va ser a càrrec ,altra vegada, de Saúl. Els canvis van permetre que l’equip no baixara el ritme i seguira dominant el marcador i el joc. Gràcies a aquest domini Jose Esparza va anotar un gran assaig eixint de la melé amb el baló controlat , anotant davant la opossició estéril de dos contraris, posant el marcador definitiu en 24-3 i aconseguint el punt bonus ofenssiu que fa que l’equip de Tavernes es col.loque en segona possició empatat a punts amb el Dénia.

Per part de T.A.R.C. jugaren:

Sisco, Ezequiel, Jose Llopis, Àlex Alberola, Ximo Pons, Maikel Grau, Jorge Pons, Gonzalo, Niko Meskhi, Saúl, Cristian, Sergi, Andreu, Ferran i Genar de inici. També participaren ixint de la banqueta Jose Esparza, Sergio i Juansa Escrihuela, Santi, Adrián Gil, Zeus Grau , Iván Moncho i José Evaristo.

CLASSIFICACIÓ

Recordar que el diumenge que ve tindre l’oportunitat de gaudir d’un altre magnífic matí de rugbi al camp d’esports del Vergeret amb els partits del Inter sub-18 contra el San Roc a les 10:30 i en acabar aquest encontré amb el Tavernes Alpesa Rugbi Club contra el Castelló.

enero - 23 - 2017

Presentem la Primera Equipació de l’equip senior!
Mandriladora Alpesa
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
Cancan En Pac
Talleres Galera
@kiwacert
@bellavistarentals